Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuws en aanbiedingen over acties van Ploegsma, Leopold, Querido Kinder- en Jeugdboeken en Zwijsen?

Helaas is er een onverwachte fout opgetreden

Ons administratief systeem is tijdelijk niet bereikbaar. Probeer het later nog eens.
Onze excuses voor het ongemak!


 

Wat kan ik verwachten?

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsmail van Ploegsma, ontvangt u twee keer per maand een update van nieuwe titels, acties en evenementen. Wij versturen de nieuwsmails samen met Uitgeverij Leopold, Querido, Manteau en Zwijsen. U kunt zich makkelijk uitschrijven door onderaan de nieuwsmail op 'uitschrijven' te klikken.Bent u leerkracht? Meld u aan voor de Kind & Boek Nieuwsbrief!

Bent u leerkracht en wilt u 10 x per jaar op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en de beste tips over kinderboeken, boekenseries en lezen? Meld u dan aan voor de Nieuwsbrief van Kind & Boek van de vier WPG-uitgeverijen - Zwijsen, Querido, Leopold en Ploegsma. U kunt zich dan hier aanmelden.

Bekijk hier de vorige nieuwsbrieven

Nieuwsgierig wat we eerder verstuurden?
Bekijk hier recente nieuwsbrieven:
> Boeken over de liefde
> De Nationale Voorleesdagen gaan weer van start
> Gelukkig nieuwjaar!
Bescherming persoonsgegevens

Wij maken u er op attent dat de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail-)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Zie voor meer informatie ons Privacystatement.