Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuws en aanbiedingen over acties van Ploegsma, Leopold, Querido Kinder- en Jeugdboeken en Zwijsen?

Voornaam *
E-mailadres *
Ik meld mij aan voor de gratis nieuwsbrief Querido, Leopold, Ploegsma en Zwijsen

 

Wat kan ik verwachten?

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsmail van Ploegsma, ontvangt u twee keer per maand een update van nieuwe titels, acties en evenementen. Wij versturen de nieuwsmails samen met Uitgeverij Leopold, Querido, Manteau en Zwijsen. U kunt zich makkelijk uitschrijven door onderaan de nieuwsmail op 'uitschrijven' te klikken.Bent u leerkracht? Meld u aan voor de Kind & Boek Nieuwsbrief!

Bent u leerkracht en wilt u 10 x per jaar op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en de beste tips over kinderboeken, boekenseries en lezen? Meld u dan aan voor de Nieuwsbrief van Kind & Boek van de vier WPG-uitgeverijen - Zwijsen, Querido, Leopold en Ploegsma. U kunt zich dan hier aanmelden.

Bekijk hier de vorige nieuwsbrieven

Nieuwsgierig wat we eerder verstuurden?
Bekijk hier recente nieuwsbrieven:
> Boeken over de liefde
> De Nationale Voorleesdagen gaan weer van start
> Gelukkig nieuwjaar!
Bescherming persoonsgegevens

Wij maken u er op attent dat de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail-)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Zie voor meer informatie ons Privacystatement.