Pippi Langkous

Pippi Langkous, het sterkste meisje van de wereld!

Pippi is het sterkste meisje van de wereld. Ze kan zelfs een paard optillen! Samen met haar aapje en haar paard woont ze in Villa Kakelbont. Haar moeder is in de hemel, en haar vader is zeekapitein. Af en toe komt hij haar opzoeken, en dan is het groot feest!

Het eerste boek over Pippi Langkous verscheen in 1945. Dat is dit jaar 70 jaar geleden! Maar Pippi is geen bejaarde dame geworden, want dankzij haar peperneutpillen blijft ze voor altijd 9 jaar oud.

De boeken over Pippi zijn in 49 talen vertaald. Er zijn films over Pippi, musicals over Pippi en toneelstukken over Pippi. Je kunt rustig zeggen dat Pippi het beroemdste boekenmeisje ter wereld is.Pippi Langkous, nu € 12,50!

Pippi is het sterkste meisje van de wereld, en ze woont helemaal alleen in Villa Kakelbont. Nou ja, niet helemáál alleen, want ze heeft een aapje en een paard. Gelukkig komt haar vader eens in de zoveel tijd langs om een nieuwe koffer met gouden tientjes te brengen. Samen met buurkinderen Tommy en Annika beleeft ze de gekste avonturen!
Alle drie de boeken over Pippi staan in deze dikke bundel.

Bestel het boek hier.Gratis puzzelen met Pippi

Omdat Pippi Langkous jarig is, deelt ze uit!
Kun jij deze puzzels oplossen?

> Wat staat er in deze rebus?
> Download en speel het enige echte Pippi kruiswoordraadsel!
> Vind jij de weg in het doolhof van Pippi?Meer Pippi? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van Pippi Langkous, maar ook Mees Kees, Dolfje Weerwolfje, Jip & Janneke en vele anderen!

> Schrijf je hier in<