Pieter Konijn

 

Nieuw van Pieter Konijn: Dit kan ik al!

Van mijlpaal naar mijlpaal met Pieter Konijn! Met deze lieve fotokaarten leg je alle grote en mooie momenten uit het leven van je baby vast. Het eerste lachje, het eerste hapje, de eerste verjaardag… Zo maak je een onbetaalbare herinnering voor later!

In het boekje zitten maar liefst 30 fotokaarten, voor 30 bijzondere momenten.

PK_Dit kan ik al-CASEWRAP-67880.indd

 

Bestel het boekje ‘Dit kan ik al!’ via:

 

Pieter Konijn: lief, maar stout

Zijn drie zusjes zijn braaf en gehoorzaam, maar Pieter is een ondeugend konijntje. Zijn moeder heeft nog zo gezegd dat hij niet in de moestuin van meneer Verhoef mocht komen, maar hij doet het toch. Er staat ook zulke lekkere sla in! Als dat maar goed afloopt… Lees hier meer over Pieter Konijn.

Nieuws

Meer over Pieter Konijn

Het verhaal van Pieter Konijn is het beroemdste verhaal van Beatrix Potter. Ze schreef het voor een ziek jongetje, in een brief, en maakte er later een echt boekje van. Daarna schreef en tekende ze nog veel meer dierenverhalen, maar Pieter Konijn bleek toch het meest geliefde personage van allemaal. Van Het verhaal van Pieter Konijn werden wereldwijd al meer dan 45 miljoen exemplaren verkocht!

Inmiddels zijn er ontelbaar veel boeken rond Pieter Konijn verschenen, waarvan veel voor baby’s en peuters: kartonboekjes, buggyboekjes, voelboeken, speelboeken.

AFB-THE-20150806-pieterkonijnserie

Afbeelding via NPO plus

Er zijn ook nieuwe avonturen van Pieter Konijn uitgegeven, geschreven door schrijfster/actrice Emma Thompson en geïllustreerd door Eleanor Taylor in de stijl van Beatrix Potter. De boeken van Beatrix Potter zijn geliefd over de hele wereld.
Sinds 2014 is er een animatieserie van Pieter Konijn op televisie. Voor deze serie werd een nieuw figuurtje in het leven geroepen: Lilly. De serie wordt in Nederland uitgezonden door Z@pp.
Bekijk ook eens de facebookpagina van de Peter Rabbit Club.