Zing met ons mee

Logo-Het Concertgebouw

Opnieuw boek met cd voor Het Concertgebouw

Na het succes van de jubileumuitgave Ik sta paf produceerden we in opdracht van Het Concertgebouw opnieuw een bundel met veertien kinderliedjes van Annie M.G. Schmidt.

Zing met ons mee-Deze vuist op deze vuist staat barstensvol meezingers zoals M’n Opa, Op de step en Stroei voei en kan gebruikt worden om de liedjes in te studeren. Noëlle Smit verzorgde de prachtige nieuwe illustraties.

Omslag-AnnieMGSchmidt-Zing met ons meeOnze productie Zing met ons mee – Deze vuist op deze vuist maakt onderdeel uit van het muziekeducatieprogramma van Het Concertgebouw waarmee kinderen op een actieve, laagdrempelige manier worden gestimuleerd in hun muzikale ontwikkeling. Hieraan is een jaarlijks terugkerende serie meezing-concerten verbonden.

De bundel wordt uitsluitend door Het Concertgebouw verstrekt en is dus niet te koop in de winkel. Voor de bijgeleverde cd zijn alle liedjes uit de bundel ingezongen door Fay Lovsky en Remko Vrijdag, onder begeleiding van Eddy van Dijken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Condor, Witte Leeuw en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!