Verhalen voor onder je kussen wint Spin Award

In de categorie Media Planning heeft de campagne “Verhalen voor onder je kussen” een Spin Award gewonnen – een prijs voor ‘creatieve concepten die het digitale denken verder brengen’. Deze campagne werd in opdracht van SOA AIDS Nederland en Rutgers WPF uitgevoerd door bureau Yune en WPG Kindermedia maakte voor deze campagne het boek Verhalen voor onder je kussen op maat. De verhalen uit het boek waren ook weer de basis voor 8 films.

Uit het jury-rapport:
Er is goed gekeken naar het gedrag van jongeren en wat ze in het dagelijks leven nu echt bezighoudt. Op basis hiervan is nagedacht over het idee, de fasering en hoe een serie van impactvolle contacten te creëren.

De manier waarop de inhoud van het boek tot stand is gekomen en uiteindelijk draagkracht heeft gekregen, ofwel betrokkenheid van de doelgroep en de scholen heeft vergroot, is slim en vernieuwend.

Bron: http://www.spinawards.nl/pers/Winnaars-en-juryrapport-SpinAwards-2015

Verhalen voor oj kussen WT.indd

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Condor, Witte Leeuw en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!