Pers & boekhandel

Pers

Ploegsma is geregeld in het nieuws met de kinder- en jeugdboeken die worden uitgegeven. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden over de laatste persberichten, dan komen we graag met u in contact. Bel met Iet Wiersma op 020 5511 255 of stuur een e-mail naar promotie[at]wpgmedia.nl.

Boekhandel

Onderaan deze pagina vindt u de meest recente catalogi van Ploegsma. Mocht u nog langer terug willen bladeren, dan kan dat op het ISSUU account van WPG Kindermedia. Daar vindt u ook de laatste catalogi van onze collega uitgeverijen Leopold en Querido Kinderboeken.

Wilt u boeken inkopen, of heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact op met de verkoop afdeling van WPG Kindermedia: 020 5511 200 of stuur een e-mail naar verkoop@wpgmedia.nl.

Wilt u de nieuwsbrief voor boekhandelaren ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter.

De catalogi van Ploegsma

Najaar 2017

Zomer 2017

Voorjaar 2017

Najaar 2016

 

 

 

Nieuwsbrief voor boekhandelaren

Schrijf je in op de mailinglijst voor boekhandelaren en ontvang wekelijks acties over de boeken van Leopold, Ploegsma, Querido Kinderboeken, Manteau en Zwijsen. Daarnaast ontvang je de digitale prospectus, zodra deze online staat.
  • U wordt ingeschreven op deze nieuwsbrief bij opgave van een geldig CB aansluitnummer. Heeft u geen CB aansluitnummer en wilt u wel deze mailing ontvangen? Neemt u dan contact op met de afdeling verkoop.
Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Querido, Manteau en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!