Schrijfwedstrijd enorm succes: bedankt voor alle inzendingen!

dinsdag, 10 juli 2018

In maart dit jaar schreef uitgeverij Ploegsma een schrijfwedstrijd uit voor een spannende detectiveserie voor kinderen van 9-12 jaar. Inmiddels is de wedstrijd gesloten en zijn de inzendingen geteld: er zijn maar liefst 236 brieven en e-mails binnengestroomd!

Momenteel is de jury volop bezig met het lezen en beoordelen van de manuscripten. De jury bestaat uit schrijfster Vivian den Hollander, bekend van onder andere de detectiveserie Spekkie en Sproet, boekhandelaar Inge de Roos (Kinderboekwinkel In de wolken), en Martine Schaap, uitgever van Ploegsma.

De hoofdprijs is een contract voor de uitgave van het eerste boek (met een voorschot van € 1250, (€ 500 bij ondertekening contract, € 750 bij inlevering manuscript). De tweede prijs bestaat uit een geldbedrag van € 500. De derde prijs is een boekenpakket t.w.v. € 250. De uitslag wordt uiterlijk 1 september 2018 bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Condor, Witte Leeuw en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!