Mees Kees nieuws!

vrijdag, 7 juni 2013

Tweede film over Mees Kees en zijn klas op komst!

Met de prachtige (en heerlijke!) taart van Mees Kees werd gevierd dat in december 2013 de film Mees Kees op kamp te zien is in de bioscoop! Na het succes van de eerste film over Mees Kees, met meer dan 600.000 bezoekers, komt er een vervolgfilm over de allerleukste stagiair Mees Kees en zijn klas!

Mees Kees op Kamp is van dezelfde makers als de eerste Mees Kees-film en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mirjam Oldenhave. De opnames starten in de zomer van 2013.

Helemaal links Barbara Bredero, de regisseur van de film, daarnaast de schrijver van het scenario Tijs van Marle, in het midden de schrijfster van de Mees Kees-boeken Mirjam Oldenhave, rechts daarvan de producent van de film, Paul Voorthuysen en tot slot (zittend) de uitgever van de boeken van Mees Kees, Martine SchaapHelemaal links Barbara Bredero, de regisseur van de film, daarnaast de schrijver van het scenario Tijs van Marle, in het midden de schrijfster van de Mees Kees-boeken Mirjam Oldenhave, rechts daarvan de producent van de film, Paul Voorthuysen en tot slot (zittend) de uitgever van de boeken van Mees Kees, Martine Schaap

Over Mees Kees op Kamp
De klas van Mees Kees (gespeeld door acteur Willem Voogd) mag op kamp! Nou ja, kamp… Het moet van directrice Dreus (gespeeld door actrice Sanne Wallis de Vries) vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor Mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum. Was het maar een werkmáánd in plaats van een werkweek. Of nee, een werkjaar!

Lees meer