Herfstvakantie met Spekkie en Sproet!

woensdag, 21 oktober 2015

Kleurplaat-Spekkie-en-sproet-spion-uit-de-luchtBen jij ook zo dol op de avonturen van Spekkie en Sproet? Op deze pagina vind je een overzicht van alle boeken van Spekkie en Sproet. Maar ook vind je allerlei leuks om te doen in de herfstvakantie! Wil je bijvoorbeeld een taart bakken? Dat kan, want op de Spekkie en Sproet-pagina staat een heerlijk recept. En er is meer leuks te vinden, zoals een filmpje en zelfs een speurtochtpakket! En als je zin hebt om te kleuren, kan je kiezen uit heel veel kleurplaten.
Zo kom je de herfstvakantie wel door!

Klik hier om naar de pagina te gaan.

Over Spekkie en Sproet

AFB-NIE-20151021-spion-uit-de-luchtDe populaire reeks is geschreven door Vivian den Hollander en geïllustreerd door Juliette de Wit. Er zijn al meer dan 200.000 Spekkie en Sproet-boeken verkocht! Het nieuwste boek in de reeks is Spekkie en Sproet: Spion uit de lucht.

Spekkie gaat een nachtje logeren bij Sproet. Als ze horen dat er de laatste tijd  veel wordt ingebroken in de buurt, kan Spekkie nog maar aan één ding denken: speuren! Misschien kunnen ze de hond van de buurvrouw wel trainen als speurhond… In de tussentijd houden Spekkie en Sproet alles en iedereen goed in de gaten. Verdachte personen zijn er genoeg! Zoals die jongen met die drone die ze steeds zien. Zou hij er iets mee te maken hebben?

Benieuwd naar meer? Je kunt hier een leesfragment bekijken of het boek bestellen. AFB-NIE-20151026-logeren-spekkie-sproet

Logeren in het Kinderboekenmuseum met Spekkie en Sproet

In de nacht van 22 op 23 oktober hebben 60 kinderen gelogeerd in het Kinderboekenmuseum. De nacht stond in het teken van het speurdersduo. Vivian den Hollander en Juliette de Wit waren ook van de partij en hebben er een onvergetelijke nacht van gemaakt. Zij namen de kinderen mee in de wereld van het Spekkie en Sproet: er werd getekend, gespeurd en voorgelezen!