Feestelijke lancering Het groot Nederlands Knuffelboek

maandag, 30 mei 2016

Toen ze bij haar dochter zag hoe belangrijk haar lievelingsknuffel voor haar was, ging Gallyon van Vessem op zoek naar andere verhalen van kinderen en hun favoriete speelgoedbeer, -aap, -konijn of lap. Dat leverde een rijk scala aan verhalen op. Op de vaak ontroerende foto’s van Nick van Ormondt zijn 100 kinderen met hun knuffel te zien. Kinderen van bekende en onbekende Nederlanders, kinderen met hun wortels in de Hollandse klei of in zand uit een buitenland – ze zijn allemaal verenigd in Het groot Nederlands knuffelboek!

 

PresentatieKnuffelboek

(c) Foto Chris van de Vooren

Zondag 29 mei werd Het groot Nederlands Knuffelboek feestelijk gelanceerd in Boekhandel Scheltema in Amsterdam. Alle kinderen die met hun knuffel in het boek staan waren hierbij aanwezig. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Ria Bremer.

Het groot Nederlands Knuffelboek is vanaf woensdag 1 juni verkrijgbaar.

Knuffelboek-omslag.indd

Wil je Het groot Nederlands knuffelboek met 5 euro korting kopen?

Download en print dan hier de kortingsbon! Met deze bon krijg je 5 euro korting in iedere boekhandel. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2016.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Condor, Witte Leeuw en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!