Een nieuw kinderkookboek van Karin Luiten!

woensdag, 19 oktober 2016

Er is een nieuw, vrolijk vormgegeven kookboek waarmee kinderen (8+) helemaal zelf de lekkerste en grappigste gerechten kunnen maken: Lekker uitpakken! van Karin Luiten. Pak eens lekker uit! Met ovenpakketjes, gevulde rolletjes, bijzondere eitjes of gehaktballetjes met een verrassing erin. Maak falafel uit de oven of een echte Turkse pizza om lekker met z’n allen aan tafel met je handen te eten. En natuurlijk zijn ook de toetjes en taartjes niet vergeten.

Lekker uitpakken! bevat ruim 50 recepten die zijn getest door een speciaal testteam van 30 kinderen. Bovendien staan er allerlei handige weetjes in voor de beginnende kok: hoeveel is een snufje, wat is een bosje peterselie, hoe smelt je boter in de magnetron en hoe snij je een paprika in reepjes? Het boek is rijk geïllustreerd en te lachen valt er ook, om de superflauwe eetmoppen bijvoorbeeld.

Karin Luiten (Koken met Karin) schreef al tien kookboeken, waaronder de bekende serie Zonder pakjes en zakjes. Lekker uitpakken! is haar tweede kinderkookboek. Eerder verscheen Lekker opscheppen!. Voor al Karins recepten geldt: kleine moeite, groot effect!

Karin Luiten Lekker uitpakken 3Karin Luiten Lekker uitpakken 2

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Querido, Manteau en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!