De leukste schoencadeautjes op een rij

zaterdag, 15 november 2014

Sinterklaas is weer in het land! Hoogste tijd voor alle kinderen om hun schoen weer bij de open haard (of verwarming) te zetten. Wij hebben de leukste schoencadeautjes voor Sinterklaas op een rij gezet.

Pieter Konijn buggyboekje
Hang dit schattige kleine boekje aan de buggy of kinderstoel!

Het grote Mees Kees doeboek speciaal voor Mees Kees fans
Dit grote doeboek is gemaakt door mees Kees en alle kinderen van 6b. Het staat vol met spelletjes, verhalen, weetjes en puzzels, zoals de woorden van Wahed, de moppen van Sep, de som van Tom en natuurlijk: de keus van Dreus. Veel plezier ermee! Er is nu ook Het grote winterse Mee Kees doeboek!

Handboek voor jongens
Je bent een jongen en daarom zijn er een aantal dingen die je moet weten. Over zombies, bijvoorbeeld (want wat doe je als zombies de wereld overnemen?). Maar ook welke computergames de mensen vroeger speelden, wat je moet doen om héél gespierd te worden en wie de eerste superheld was. En hoe bouw je eigenlijk een vlot? Dat (en nog vééél meer) staat allemaal in dit handige handboek voor jongens.

Handboek voor meisjes
Dit handige handboek voor meisjes gaat heus niet alleen maar over jongens, mode en make-up (maar wel een béétje, natuurlijk). Nee, in dit boek staat nog veel meer dan dat. Alles over het vetste slaapfeest, bijvoorbeeld, en de leukste met-je-vriendinnen-op-de-foto-ideeën. Maar ook wat een latte macchiato precies is. Bovendien vind je in dit boek de raarste records, de beste te laat-smoezen, en heel veel tips, trucs en weetjes om het dagelijks leven makkelijker en nóg leuker te maken. Met al die nieuwe kennis kun jij de hele wereld aan!

 

Pieter Konijn: Leve de boomhut!
Pieter, Benjamin en Lily moeten drie moeilijke opdrachten uitvoeren om de boomhut te mogen gebruiken… Benieuwd welke dat zijn? Lees dan dit spannende verhaal.