Draden

Torill Kove
voor volwassenen

Alle mensen zijn ergens naar op zoek: naar vriendschap, naar avontuur… Of naar iemand om van te houden en voor te zorgen. De vrouw in dit boek volgt een rode draad en vindt een kindje. Het kind groeit op en volgt haar eigen draden. Maar ze blijven voor altijd met elkaar verbonden.

Met weinig woorden en in ingetogen illustraties vertelt dit boek bijna méér dan in woorden is uit te drukken. Prachtig vertaald door Imme Dros.

In de pers
'Het is werkelijk prachtig hoe slechts een paar kleine zinnetjes zo’n diepe impact kunnen hebben en zó raak kunnen omschrijven wat nu echt belangrijk is in het leven. Het is daardoor een geweldig boek om met kinderen in gesprek te gaan over het leven en onvoorwaardelijke liefde.' - Leesbevordering in de klas

'Het voelt als een universeel verhaal over liefde, geborgenheid, groei en onafhankelijkheid, precies wat een mensenleven van baby tot volwassenheid behelst. […] De liefde tussen moeder en kind is prachtig weergegeven.' - Noordhollands Dagblad

'Ontroerend prentenboek van Torill Kove over liefde en ouderschap.' – Jeugdboekhandel Silvester
Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Condor, Witte Leeuw en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!