Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van nieuws en aanbiedingen over acties van Ploegsma, Leopold, Querido Kinder- en Jeugdboeken en Zwijsen?

Voornaam *
E-mailadres *
Ik meld mij aan voor de gratis nieuwsbrief Querido, Leopold, Ploegsma en Zwijsen

 


Bent u leerkracht? Meld u aan voor de Kind & Boek Nieuwsbrief!

Bent u leerkracht en wilt u 10 x per jaar op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en de beste tips over kinderboeken, boekenseries en lezen? Meld u dan aan voor de Nieuwsbrief van Kind & Boek van de vier WPG-uitgeverijen - Zwijsen, Querido, Leopold en Ploegsma. U kunt zich dan hier aanmelden.

Bescherming persoonsgegevens

Wij maken u er op attent dat de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail-)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van WPG Uitgevers BV. Zie voor meer informatie ons Privacystatement.

Wij maken je er op attent dat aan ons verstrekte gegevens zoals naam, adres en telefoonnummers worden opgenomen in ons gegevensbestand. Dit bestand is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens door WPG Uitgevers, Herengracht 376, 1016 CH Amsterdam, de verantwoordelijke voor jouw gegevens. Je gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te (laten) houden van producten en diensten van de verschillende WPG-uitgeverijen. De opslag en doorgifte van je gegevens via het internet zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken. Je kunt je eigen gegevens opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of te verwijderen door een kaartje te sturen aan ons Klanten Service Centrum, Postbusnummer 611, 1000 AP Amsterdam of een e-mail aan info@ploegsma.nlWat kan ik verwachten?

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsmail van Ploegsma, ontvangt u ongeveer eens in de maand een update van nieuwe titels, acties en evenementen. Wij versturen de nieuwsmails samen met Uitgeverij Leopold, Querido en Zwijsen. U kunt zich makkelijk uitschrijven door onderaan de nieuwsmail op 'uitschrijven' te klikken.