Mees Kees

Mees Kees

Mees Kees is stagiair, dus hij weet nog niet goed wat een meester allemaal moet doen. Maar gelukkig heeft hij een klas vol experts! De kinderen leren hem dat je bij Nieuws uit de Natuur best naar Spiderman mag kijken, want een spin is ook natuur. En het is veel handiger om de sommen even over te schrijven als één iemand ze al gemaakt heeft.
Bij grote rampen, zoals hoofdrekenen en spelling van moeilijke woorden, verzint mees Kees altijd een goeie oplossing. Meestal met chips en cola, want dat zijn ook moeilijke woorden.
En de klas van mees Kees gaat ook op kamp. Nou ja, kamp… Het moet van Dreus natuurlijk een léérzame werkweek worden. Geen probleem voor mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. Was het maar een werkmáánd in plaats van een werkweek, of nee, een werkjaar!

Mees Kees op Kamp nu in de bioscoop!De gloednieuwe Nederlandse film Mees Kees op Kamp draait nu in de bioscoop! De eerste Mees Kees film had 600.000 bezoekers en was een groot succes!

Ook in de nieuwe film is Willem Voogd (Mees Kees, Timboektoe, Spangas) weer te zien in de titelrol van stagiair Mees Kees en Sanne Wallis de Vries (Mees Kees, Moordwijven, Koefnoen) kruipt wederom in de huid van de strenge directrice Dreus. Daarnaast is Hannah Hoekstra (Mees Kees, Hemel) weer van de partij en Brent en Felix natuurlijk als Sep en Tobias. Cas Jansen (Mees Kees, All Stars) is weer de vader van Sep.

Kijk voor meer informatie over de film op www.meeskeesdefilm.nl