Uitgelicht: Marjon Hoffman
Hoera voor Marjon!

In mei komt Hoera voor Floor! uit, met alle verhalen uit Floor is smoor, Floor tussen de regels en Floor regelt het even samen in één boek! Daarom nu een ereplaatsje voor Floor, schrijfster Marjon Hoffman en – niet te vergeten – de regels.

Want Hoera voor Floor! barst natuurlijk weer uit zijn voegen met heel veel superhandige, grappige regels van Floor, zoals:

- als je een jongen leuk vindt en indruk op hem wilt maken, moet je nooit het oude badpak van de moeder van je beste vriendin lenen!
- als je negen bent hoef je nog niet precies te weten wat je wil worden als je later groot bent.
- je moeder mag nooit aan een andere moeder beloven dat haar kind op je verjaardagsfeestje mag komen!
- Je moet nooit verliefd worden op een paard of een pony, want die kunnen je alleen maar teleurstellen!

Meerdere boeken over Floor zijn al getipt door de Kinderjury.
Marjon Hoffman woont in Amsterdam, samen met haar man, haar twee dochters en haar poes. Vroeger wilde Marjon tekenaar worden, maar gelukkig is ze gaan schrijven, zodat er nu al zes boeken over Floor zijn verschenen.

Marjon schrijft zelf op haar website over Hoera voor Floor!:
‘Veel kinderen vragen waar ik op dit moment mee bezig ben en eigenlijk ben ik deze maanden vooral aan het nadenken over een nieuwe serie. Ondertussen maken ze bij de uitgeverij een bundel van de laatste 3 Floor boeken, genaamd: Hoera, voor Floor! Zodat er rond april wel weer een boek in de winkel ligt. Zodra ik weet waar het nieuwste boek over zal gaan, laat ik het jullie natuurlijk allemaal weten, maar tot die tijd heb ik het er maar druk mee.’

De boeken van Marjon Hoffman: 100% humor!

Marjon heeft (natuurlijk) een fanhyves http://marjonhoffmanfans.hyves.nl
En een filmpje met Marjon van de breedste leesclub