Stiekeme rozen voor Valentijn! Lees nu gratis het korte verhaal

Stiekeme rozen voor Valentijnsdag

Het is (bijna) Valentijnsdag. Weet jij al wie je stiekem een roos, chocolaatje of kaartje gaat geven? Lees in dit fragment Stiekeme rozen uit het boek Altijd feest wat Fenna en Salih doen op Valentijnsdag!

Over ‘Altijd feest’
In de Willemsstraat wonen allerlei soorten mensen, en die vieren allerlei soorten feesten. Van oud en nieuw tot Suikerfeest, en van Sint-Maarten tot Chanoeka. Ze vieren ook minder bekende feesten, zoals luilak, het midzomerfeest of Keti Koti. Alle Nederlandse jaarfeesten en hoogtijdagen uit andere culturen die ons land rijk is, komen aan bod in dit boek met (voorlees)verhalen voor kinderen van 4-8 jaar én 8-12 jaar. Een onmisbaar boek voor thuis en in de klas!

Voor dit voorjaar staan er nog meer feestelijke verhalen over Carnaval, Holi en zelfs 1 april. En dat is geen grap!

Download hier het gratis korte verhaal

Download hier het gratis korte verhaal

Over de auteurs

Over de auteurs
Janny van der Molen werd geboren in het Friese Burgum. Ze studeerde aan de School voor de Journalistiek in Utrecht en aan de Universiteit van Amsterdam. Janny’s eerste boek, Over engelen, goden en helden – verhalen uit de grote wereldreligies, werd bekroond met een Vlag en Wimpel. Sindsdien zijn er bij Uitgeverij Ploegsma vele titels gevolgd. Met haar boeken wil Janny kinderen, jongeren en volwassenen inspireren om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Hans Kuyper werd geboren in Oostvoorne. Voor hij begon als kinderboekenschrijver, werkte hij 15 jaar bij de radio. Op aanraden van zijn broer stapte Hans met een verzameling versjes naar uitgeverij Leopold. Dat was het begin van zijn schrijfcarrière. Sindsdien zijn er vele boeken van hem verschenen, onder andere over Fleur en haar dikke papa, de Vriendjes en Merel en Melle. In 2014 is zijn nieuwste boek Achter de draad, over de Eerste Wereldoorlog, verschenen.

Koop het boek hier!

Een vraagje over de vakantie:
Sluiten
Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Querido, Manteau en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!