Lees Grote gedachten tijdens de maand van de filosofie

Maand van de Filosofie

April is de maand van de filosofie. De perfecte maand om Grote gedachten te lezen: het net verschenen boek van Janny van der Molen.

•Een laagdrempelige introductie van 14 filosofen
•Filosofie relevant gemaakt voor de jeugd van nu

Grote gedachten

Zelf nadenken. Vragen stellen. Discussiëren. Dan nog meer vragen stellen. En nóg dieper nadenken. Dat is wat filosofen als Socrates, Plato, Descartes, Spinoza en Arendt door de eeuwen heen hebben gedaan. En dat is wat filosofieleraar Swart in dit boek met zijn klas doet. Niet alle leerlingen staan even open voor de ‘grote gedachten’ van de filosofen over wie meneer Swart vertelt. Maar allemaal ontdekken ze hoe die ideeën ook nu nog van belang zijn voor hun eigen leven, en bij de vragen en problemen die ze op hun pad vinden.
Janny van der Molen koos voor dit boek veertien belangrijke filosofen. Ze vertelt zo helder over hun ideeën, dat die voor iedereen begrijpelijk worden. Een fantastisch boek dat elke lezer aan het denken zal zetten!

Winnen

Wil jij kans maken op een exemplaar van Grote gedachten? Doe dan nu mee aan de prijsvraag!

Janny van der Molen bespreekt 14 grote filosofen in Grote gedachten. Welke 14 zijn dat?

Mail jouw antwoord voor 1 juni naar actie@ploegsma.nl en misschien win jij wel één van de 3 exemplaren van Grote gedachten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van alle kinder- en jeugdboeken van Ploegsma, maar ook Leopold, Querido, Manteau en Zwijsen? Schrijf je dan nu in op de Kinderboekennieuwsbrief!

Sluiten Schrijf in!